foto

Jordan Charney

  • nar. 1.4.1937 (82 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jiná perspektiva
Mo
2006 Raccoon
2001 Queenie in Love
1996 Nevinné oběti (TV film)
1991 Her Wicked Ways (TV film)
1989 The Revenge of Al Capone (TV film)
Znásilnění (TV film)
1988 Baja Oklahoma (TV film)
David (TV film)
The Town Bully (TV film)
To Heal a Nation (TV film)
1987 Home Fires (TV film)
My Little Girl
1986 Příběh Mitche Snydera (TV film)
1985 Amos (TV film)
Crime of Innocence (TV film)
Do You Remember Love (TV film)
Final Jeopardy (TV film)
Jiný život
Kids Don't Tell (TV film)
1984 Aféra Cartier (TV film)
Amazons (TV film)
Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
Impostor, The (TV film)
Krotitelé duchů
1983 Blood Feud (TV film)
1982 Frances
1981 Separate Ways
1980 Marriage Is Alive and Well (TV film)
Plutonium Incident, The (TV film)
Those Lips, Those Eyes
Witches' Brew
1978 Who'll Save Our Children? (TV film)
1976 Network
1971 Apartmá v hotelu Plaza
Nemocnice

TV seriály

2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Evil Breeds (S14E18)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Bodies (S14E01)
Absentia (S13E13)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Člověk člověku vlkem (S01E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ticho (S03E23)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
For Love or Money (S12E03)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Panic (S10E13)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ethics of Hope (S02E10)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Star Struck (S02E12)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
Shell Game (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Somerset (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace