foto

Allyn Ann McLerie

  • nar. 1.12.1926
    Grand-Mère, Quebec, Kanada
  • zem. 21.5.2018 (91 let)
    North Bend, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Stranger in My Bed (TV film)
1983 Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
Two Kinds of Love (TV film)
1982 Fantasies (TV film)
Rošťáci a lupiči (TV film)
The Renegades (TV film)
1980 Oldest Living Graduate, The (TV film)
To Find My Son (TV film)
1979 And Baby Makes Six (TV film)
Shining Season, A (TV film)
1978 Return Engagement (TV film)
1976 The Entertainer (TV film)
Všichni prezidentovi muži
1975 Death Scream (TV film)
Someone I Touched (TV film)
1974 Born Innocent (TV film)
France société anonyme
Tree Grows in Brooklyn, A (TV film)
1973 Howzer
Propustka do půlnoci
Takoví jsme byli
1972 Jeremiah Johnson
Jízda sedmi statečných
Malí kovbojové
1970 Monte Walsh
1969 Koně se také střílejí
Pobertové
1962 40 Pounds of Trouble
1955 Válečný pokřik
1954 Phantom of the Rue Morgue
1953 Calamity Jane
The Desert Song
1952 Where's Charley?
1948 Words and Music

TV seriály

1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1988 Hříšný tanec (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Domestic Life (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Víkendoví válečníci (S02E14)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
We'll Get By (TV seriál)
1974 Kodiak (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Host

TV pořady

1949 The Paul Whiteman's Goodyear Revue (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky