foto

Milan Drotár

  • nar. 12.1.1937
  • zem. 15.4.1991 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Augiášov chliev (TV film)
Vtáčia princezná (TV film)
Študent (TV film)
1989 Astral (TV film)
Domček so záhradkou (TV film)
Prameň živej vody (TV film)
1988 Kariéra (TV film)
Patent na život (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
Čierne diery (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
1986 Svetlá nad prístavom (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)
Dvaja bratia (TV film)
Za každú cenu (TV film)
1984 Lampáš malého plavčíka
Vrba (TV film)
1983 72 stupňov pod nulou (TV film)
Mlyn na piesčine (TV film)
Muž nie je žiadúci
Palculienka (TV film)
Tamburiho črievice (TV film)
1982 Barbora (TV film)
Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)
Smrt pana Goluži
1981 Fiškus zo siedmej triedy (TV film)
Miesto pre zimovisko (TV film)
Richtársky tanec (TV film)
1979 Blízke diaľavy
Sneh nad limbou (TV film)
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
Odviate cesty (TV film)
1977 Anjelik za desať šilingov (TV film)
Eva Caroline (TV film)
1976 Gangster bez mena (TV film)
1974 Kvety zla (TV film)
Pätnásť životov (TV film)
1972 Inšpekcia (TV film)
Prelietavka (TV film)
1969 Na pol ceste strom (TV film)
1966 Frndolína (TV film)
1965 Obchod na korze

TV seriály

1989 Roky prelomu (TV seriál)
Vel'ký krok (E02)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Vel'ký projekt (E03)
Obrat (E02)
Hra s ohňom (E01)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky