foto

Vladimír Jedľovský

  • nar. 7.11.1951 (67 let)
    Čaka, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opus Číslo Osemnásť (studentský film)
Prázdniny: Vánoční dobrodružství (TV film)
Ťapákovci (divadelní záznam)
2016 Mandragora (divadelní záznam)
2015 Johančino tajemství (TV film)
2011 Mŕtvola musí zomrieť
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2001 Pod hladinou (TV film)
2000 Král sokolů
Prekliaty služobník lásky (TV film)
Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1999 Klietka (TV film)
Šest statečných
1998 Dožinky (TV film)
Knieža (TV film)
1997 Nejasná zpráva o konci světa
Čo vieš ty, neviem ja (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
1995 Plášť (TV film)
Z môjho denníka (TV film)
1994 Diagnóza: vajíčko (TV film)
Doloroso (TV film)
Národný hriešnik (TV film)
1993 Eros a Psyché (TV film)
Hvížďal (TV film)
Le frère trahi (TV film)
Tanec lásky a smrti (TV film)
Zurvalec (TV film)
Čierny mních (TV film)
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
Najdúch (TV film)
Neznámy (TV film)
Romulus Veľký (TV film)
1991 Meteor (TV film)
Pravda (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
Šípková Růženka
1989 Omyly tradičnej morálky (TV film)
Posledné hry (TV film)
Psia zima (TV film)
Rabaka
1988 Mesto Anatol (TV film)
Príbuzní ľudia (TV film)
Sagarmatha
Veštba (TV film)
1987 Dribling (TV film)
Hody
Miliónový chlap (TV film)
Začiatok sezóny
1986 Akcia Edelstein
Rodina Tjaeldeovcov (TV film)
Vec svedomia (TV film)
Čarbák (TV film)
1985 Snopy z piesku (TV film)
1984 Dovolenka na zotavenie (TV film)
Hra o Maruške (TV film)
1983 Balada o dome a chodcovi (TV film)
Ionov sen (TV film)
Samej mi je smutno (TV film)
1981 Jablčná Siska (TV film)
1978 Poéma o svedomí I., II.
Zbojnícky tanec (TV film)
1976 Amerikán (TV film)
1975 Brána k domovu (TV film)

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Plavba po Baťovom kanáli (S03E04)
Novozélandská farma (S03E03)
Jeden za všetkých, všetci za jedného! (S03E01)
2018 Prázdniny (TV seriál)
Už aby sme tam boli! (S02E01)
2017 Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
Stopy krvi (E12)
Nemé výkriky (E11)
další epizody (13)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (12)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (12)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Lupa (E01)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Fejs (E04)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta I. (S01E04)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
Škriatok (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)
Kamenné labute (E05)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Psia pestúnka (E01)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1975 Naši synovia (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lesné chrámy (TV film) - vyp.
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 ...pokiaľ dýcham, dúfam (TV film)
2004 Financoval som Slovenské národné povstanie (TV film)
1987 Slovo

TV pořady

1998 Budmerické literárne rozhovory (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace