foto

Sylvain Rougerie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Djihad! (TV film)
1997 Amour et confusions
L'Homme idéal
1984 Joli coeur, Le
1983 Le Braconnier de Dieu
1975 Rage au poing, La
1974 Hodinář od sv. Pavla
1973 Malataverne (TV film)

TV seriály

2013 Maison close (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
Parole d'honneur (S02E05)
Le Prix des sens (S02E04)
Le Prix d'un enfant (S02E02)
další epizody (4)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dette mortelle (S01E04)
Premier dossier (S01E01)
1993 Rocca (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Deux maîtres à la maison (TV seriál)
1989 Pause café, pause tendresse (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1973 Neveu d'Amérique, Le (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky