foto

Alan Partington

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Cater Street Hangman, The (TV film)
1975 Evakuace (TV film)

TV seriály

1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
The Mad Woman in the Attic, Pt. 2 (S01E02)
Demob (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Josie (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Byt v třetím patře (S01E05)
Shadow of the Noose (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1982 On the Line (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Hard Times (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace