foto

Jiří Hora

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2001 Jak ukrást Dagmaru
1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
1995 Byl jednou jeden polda
Divoké pivo
1993 Krvavý román
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1991 Discopříběh 2
1990 Zkouškové období
1989 Divoká srdce
Útěk s Cézarem
1988 Anděl svádí ďábla
1987 Když v ráji pršelo
1985 ...nebo být zabit
1984 Až do konce
Noc smaragdového měsíce
1983 Anděl s ďáblem v těle
Záchvěv strachu
Zámek Nekonečno
1982 Má láska s Jakubem
1981 Hodina života
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
1973 Maturita za školou
1972 Lupič Legenda
1971 Dívka na koštěti
1970 Svatby pana Voka
Velká neznámá

TV seriály

1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Laková krabička na čaj (E10)
Příběh z dovolené (E09)
Pan rada v Paříži (E08)
další epizody (10)
1984 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk prodával vodu (E20)
Jak se Trautenberk chtěl pomstít Krakonošovi (E19)
Jak Trautenberk odvedl horské prameny (E18)
další epizody (8)
1977 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk sušil Krakonošovu louku (E12)
Jak šel Trautenberk do hor pro poklad (E11)
Jak chtěl Trautenberk nový kožich (E10)
další epizody (5)
1974 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk chtěl Krakonošovo koření (E07)
Jak šel Kuba ke Krakonošovi pro poklad (E06)
Jak Trautenberk vystrojil hostinu pro štěpanického barona (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace