foto

Olga Rosenfelderová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Cyklus
2005 Pterodaktyl
Within
2004 Bolero
Ripper 2: Letter from Within
2003 Bound Cargo
Chained Fury: Lesbian Slave Desires
Deadly Engagement
Girl Camp 2004: Lesbian Fleshpots
Království hříchů
Lash of the Scorpion
Poslední oběť
2002 Arianin souboj (TV film)
Killer Love
Starfire Mutiny
2000 Osudná kolize
Poslední přežije
1999 Crackerjack 3
Lethal Target
1998 Pražský duet
1993 Nesmrtelná teta
Svatba upírů
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1991 Discopříběh 2

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
2000 The Immortal (TV seriál)
1995 Historky od krbu (TV seriál)
Já vás chápu, pane prezidente (S01E06)
1991 Území bílých králů (TV seriál)
Dopadení (E07)
Nový les (E06)
Výlet (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace