foto

Žofia Martišová

  • nar. 20.11.1934 (83 let)
    Handlová, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eva Nová
2011 Všetko za národ (divadelní záznam)
2010 Filmoviedky: Obhliadka (TV film)
2001 Zlatý chléb (TV film)
1997 Orbis Pictus
Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1996 Žaba
1993 Mladé letá (TV film)
1991 Dúhová cesta (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1990 Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
Čo dievčatká nevedia (TV film)
1989 V meste plnom dáždnikov
1988 Katarínka z Heilbronnu (divadelní záznam)
1987 Hody
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 "...to si ty, Anna?" (TV film)
Kráľ a rozprávkar (TV film)
1985 Kým rieky vyschnú (TV film)
Štvrtá hlava draka (TV film)
1984 Katarína (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vzbúrené mesto (TV film)
Zjasnělá noc (TV film)
1983 Učiteľka (TV film)
1982 Kronika (TV film)
Krásna múdrosť (TV film)
Najstarší škorec Svätopluk (TV film)
1981 Jablčná Siska (TV film)
Prípad Evy Burdovej (TV film)
Soľ v tráve (TV film)
Vták nociar
1980 Neveľká komédia (TV film)
1979 Byt (TV film)
Dom Bernardy Alby (divadelní záznam)
Prvá vina odpustená (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
V predvečer (TV film)
Vianočné čary (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
1977 Kavka (TV film)
Leto na Rovniach (TV film)
Yetiho stopy (TV film)
1976 Do posledného dychu
Koncert pre pozostalých
1975 Príbeh o Fatime a Omarovi (TV film)
Tetované časom
Život na úteku
1974 Sezam,otvor sa! (TV film)
1972 Ľalie poľné

TV seriály

2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Koniec sveta II. (S01E05)
Obchod so šťastím (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1986 Safari (TV seriál)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Straty a nálezy (TV seriál)

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
1996 Poviem ti rozprávku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace