foto

Andy T. Tran

  • nar. 6.10.1983 (36 let)
    Houston, Texas, USA

Herecká filmografie

Filmy

2013 Reckless (TV film)
2011 Curse of Babylon, The
2010 Corruption.Gov

TV seriály

2014 Poslední loď (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)

Videa (2)

  • Video © Turner Network Television (TNT)
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 3 - Eric Dane (herec), Andy T. Tran (herec), Charles Parnell (herec), Rhona Mitra (herečka)
    01:34
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Turner Network Television (TNT)
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 5 - Eric Dane (herec), Ravil Isjanov (herec), Marissa Neitling (herečka), Andy T. Tran (herec)
    01:43
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky