foto

Pavol Mattoš

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Správca skanzenu
1968 Stopy na Sitne
1965 Šerif za mrežami
1963 Trio Angelos
1961 Pieseň o sivom holubovi

TV seriály

1989 Chlapec a pes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace