foto

Peter Kerekes

  • nar. 3.4.1973 (46 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Kontakt

  • Peter Kerekes
    Vištuk 277
    900 85
    Slovakia
    Tel.: +421 905 255 698
    e-mail: kerekes@nextra.sk

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2002 Pôvod sveta

Dokumentární

2018 Baťa, první globalista
2017 Šesť zmyslov Paríža (TV seriál)
2015 Herec: Ivan Mistrík (TV film)
2013 Prvá (TV seriál)
Sametoví teroristé
2009 Brno 1969 (TV film)
2008 Jak se vaří dějiny
2003 66 sezón
1995 O troch dňoch v Jasovskom kláštore

Herecká filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0

Dokumentární

2018 Poslední autoportrét
2013 Prvá (TV seriál) - vyp.

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace