foto

Peter Kerekes

  • nar. 3.4.1973 (46 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0

Dokumentární

2018 Baťa, první globalista
2017 Šesť zmyslov Paríža (TV seriál)
2015 Herec: Ivan Mistrík (TV film)
Ukrajinská čítanka: Ukrajina, davaj, Ukrajina
2014 Fetiše socializmu (TV seriál)
2013 Colnica: Referendum
Prvá (TV seriál)
Sametoví teroristé
2012 Co by kdyby (TV seriál)
2011 Slovenské kino (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace