foto

Tadeusz Huk

  • nar. 1.5.1948 (72 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klecha
2006 Dublerzy
2002 Wszyscy swieci (TV film)
2001 Poranek kojota
2000 Chlapi nepláčou
1999 Operace Simoom
Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)
1998 Demony wojny wg Goi
1996 Panna Nikt
1993 Schindlerův seznam
1992 Psi
1990 Piggate
1989 Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
Oko cyklónu
1988 Gwiazda piolun
1985 Idol
1984 Bluszcz
1982 Danton
1981 Okno
W bialy dzien
1980 Šance
1979 Amatér
Provinční herci
1978 Předtanečník
1976 Zachraňte město
1975 W te dni przedwiosenne
1971 Třetí část noci
1970 S ohněm v srdci

TV seriály

2019 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S13E04)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S12E11)
Episode 10 (S12E10)
Episode 6 (S12E06)
další epizody (5)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2011 Julia (TV seriál)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (6)
2009 Majka (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Grupa Rainera (S02E08)
Mocne papiery (S02E05)
Serwus, panowie (S02E04)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1995 Opowieść o Józefie Szwejku i jego najjaśniejszej epoce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky