foto

Anna Romantowska

  • nar. 16.5.1950 (70 let)
    Białystok, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miłość jest wszystkim
Plan B
2017 Panický záchvat
2013 Ambassada
Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
Všechny Matyášovy ženy
2010 Létající prasata
2009 Menší zlo
Nigdy nie mów nigdy
2007 Dvojka z autobusu
Futro
2006 Statyści
2005 Solidarita, solidarita
2003 Warušawa no aki (TV film)
2000 To jsem já, zloděj
1997 Dzieci i ryby
1996 Panna Nikt
1994 Smrt v mělké vodě
1993 Malá apokalypsa
1991 Koniec gry
1990 Havet stiger
1989 Tak mě radši zabij, poldo!
Umění milovat
1986 Rajska jablon
1985 Ceremonia pogrzebowa
1983 Jesli sie odnajdziemy
Nadzór
1982 Krzyk
Výslech
1981 Ciosy
1980 Žena a žena

TV seriály

2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Rodinný klan (E03)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Zacznijmy od nowa (E12)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
další epizody (8)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (12)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Grupa Rainera (S02E08)
další epizody (8)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (10)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1991 Kuchnia polska (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky