foto

Jarosław Sokół

  • nar. 1960
    Świnoujście, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Varšavská bitva 1920
2006 Statyści
2005 Solidarita, solidarita
2004 Prodloužený víkend (TV film)
2003 Superprodukcja
2001 Pieniądze to nie wszystko
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
2000 Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
Wielkie rzeczy: System (TV film)

TV seriály

2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
2007 Mamuśki (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace