foto

Janne Laine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Pysähdys
2015 Naše příběhy
Pieniä kömpelöitä hellyydenosoituksia
2014 In Love with Amelia Earhart
2013 Kaksi kotia (TV film)
Kerron sinulle kaiken
2012 I Love My Job
2010 L'Artiste
2009 Dopisy otci Jacobovi
Pokušení svatého Toníka
Poslední kovboj zůstává
Väärät juuret
2008 Erottamattomat
8 päivää ensi-iltaan
2007 Heavy Metal
2006 Riisuttu mies
Tarinoita Euroopasta
2005 Koti-ikävä
Päärooli
Zamrzlá země
2004 Výrobna dospělých
2003 Broidit
Espoon viimeinen neitsyt (TV film)
2002 Hengittämättä ja nauramatta
Juulian totuudet (TV film)
Kuutamolla
2001 Ken tulta pyytää
2000 Automat na lásku
1999 Vartija (studentský film)
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Kulkurin taivas (studentský film)
Neiti Harju (studentský film)
Vapahtaja
1997 Deer Men (studentský film)
Tumppu (studentský film)
1996 In Lieu of Sister (studentský film)
Ratapenkan ruusu (studentský film)
Samalla tiellä (studentský film)
Siittäjän paluu (studentský film)
Silmä korvasta (studentský film)
1995 9,95 + PPM (studentský film)

TV seriály

2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Todennäköisin syin (E08)
Syytä epäillä (E07)
Kuoleman askelmerkit (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2017 Sielunmetsä
2016 Nälkämaan Sampo
Sota ja mielenrauha
Terra Fame: The Land of Mine
2015 Hyvästi Afrikka
Sama sebou
2013 Naapurit (TV film)
Voimanlähde
2012 Hiljaisen talven lapsi
Kotona kylässä
2011 Aranda
Havahtuminen
Hotel Červený les
Kerjäläiselokuva
Pětihvězdičková existence
2010 Miehen kuva
Omaa luokkaansa
2008 Leikki
Meaning of Life
Palnan tyttäret
2007 Elää ja palaa
2006 Tupakkahuone
Zavtra
2005 Yhden hengen perhe
2004 Maailmassa
Venus-teoria - dokumenttielokuva ilmastonmuutoksesta (TV film)
2003 Kuoleman kasvot
2001 Joutilaat
Pieni elokuva sisaruussuhteista
Sukulaisia (studentský film)
2000 Hodné holky
Löylyn veljet
1999 Ruunaus
Valkoinen panda
1998 Sata kelloa (studentský film)

Skladatelská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1998 Vapahtaja

Herecká filmografie

Filmy

1995 Suojaviiva (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace