foto

Brendan Dillon

  • nar. 24.10.1918
    USA
  • zem. 15.3.2011 (92 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Clock, The
1998 Karneval duší
1995 Zuřiví andělé
1993 Noc uprchlíků (TV film)
1990 Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1987 The Dead
1979 Vampire (TV film)
1977 3,000 Mile Chase, The (TV film)
Last Hurrah, The (TV film)
1976 Young Pioneers (TV film)
Young Pioneers' Christmas (TV film)
1975 Bug
Dead Don't Die, The (TV film)
1973 The Picture of Dorian Gray (TV film)
1970 Molly Maguires
1968 Likvidace sestry George
1964 The Unsinkable Molly Brown
1962 Hrdinův ostrov
Předčasný pohřeb
1960 Shadow of a Pale Horse (TV film)
1958 Flaming Frontier

TV seriály

1991 Temné stíny (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Backstairs at the White House (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Jason of Star Command (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace