foto

Iiro Küttner

  • nar. 12.9.1966 (52 let)
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Kalervo Palsa ja kuriton käsi
2012 Král krys
2008 Sauna
2007 Katve (TV film)
Maan mitta (TV film)
Viisi aamua vielä
2006 Věčný bojovník
2000 Kuningas Hidas
Yksityisetsivän tytär
1996 Merisairas
1995 Ilmakitarat (TV film)
1994 Rondaus
1993 Isoäiti helvetistä
1992 Tuhlaajapoika

TV seriály

2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Operaatio Interheil (TV seriál)

Dokumentární

2004 Voitka - Metsän veljet

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tuhlaajapoika

TV seriály

2001 Operaatio Interheil (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace