foto

Kasimir Lehto

  • nar. 1977
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Kalervo Palsa ja kuriton käsi
2007 Trial
2006 Ystävyys
2005 Game Over
Muistokuva
Restart
2004 Puhdas elämä (studentský film)
2002 I Survived the Redesign
Wakizashi (studentský film)
1998 R.E.M.

Dokumentární

2010 Epäilyksen varjossa - Elokuva Alpo Rusista
2004 Voitka - Metsän veljet

TV pořady

2013 Docventures (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Amanda: My Favorite Drug (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Trial
2002 I Survived the Redesign
2000 Let Me In
1999 Last Call

TV pořady

1996 Basaari (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Trial
2002 I Survived the Redesign
1998 R.E.M.

Producentská filmografie

Filmy

2007 Trial
2002 I Survived the Redesign
1998 R.E.M.

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Trial
1998 R.E.M.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky