foto

Frank Adamson

  • nar. Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stegman Is Dead
2014 Vražedné spolčení
2007 Smrt z podzemí (TV film)
2005 Zmražená pojistka
2004 Dnes se polepším (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
Na tenkém ledě (TV film)
2000 Scalpers
1998 Manželství z rozumu (TV film)
1997 Projekt Arrow (TV film)
1995 Dolores Claiborneová
1994 Hlavní zprávy (TV film)
Sklizeň (TV film)
1992 Tracks of Glory (TV film)
1991 Return of Eliot Ness, The (TV film)
True Confections (TV film)
1990 Hitler's Daughter (TV film)
In Defense of a Married Man (TV film)
1988 Číslo 5 žije 2
1986 Wake, The
1985 Když se kácí les (TV film)
Martinův den
Perry Mason se vrací (TV film)
1984 Paní Soffelová
Tas! (TV film)
1983 Něžní hříšníci
Terry Fox Story, The (TV film)
1981 Mlčení severu
1974 Christina

TV seriály

1983 Backstretch (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Dokumentární

1978 House on the Prairie, A

Režijní filmografie

Filmy

1984 Reunion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace