foto

Andrea Štefančíková

  • nar. 2.7.1982 (38 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Andrea Štefančíková je kanadská herečka a producentka. Kreativně se vyjadřovala prostřednictvím tance, klavíru, psaní a zpěvu již od útlého věku. V roce 1998 emigrovala se svou rodinou do Severní Ameriky, kde studovala drama a začala hrát na počátku dvacátých let, ale jako dřívější mezinárodní modelka se Andrea teprve plně začala věnovat herectví v roce 2011, když se přestěhovala do Vancouveru, BC, kde nyní žije. Od té doby nahromadila působivý objem kreditů s rostoucím úspěchem v nezávislém filmovém okruhu.

Hovoří plynně anglicky, slovensky, italsky a taky mluví rusky na obrazovce. Její výjimečný herecký, jazykový a hudební talent z ní učinil univerzální a vyhledávanou vycházející hvězdu v zábavním průmyslu. Andrea Štefančíková je nejznámější díky své hlavní roli Velvet v kanadském akčním dramatu Promiseland, kde za svůj průlom na Whistler Film Fest 2019 získala cenu Star to Watch, a její pozoruhodné vystoupení ve více oceněných filmech jako Unmasked, Dark Harvest a Below Her Mouth. Andrea byla první z „ensemble“ obsazení dramatu Corona, celosvětově uznaný jako první film COVID-19 éry o koronaviru, rasismu a xenofobii, který měl premiéru v roce 2020.

Andrea "Zerolimits" S

Herecká filmografie

Filmy

2021 American Badger
2020 Corona
The Inheritance
2019 Promiseland
2018 Unmasked
2017 From Straight A's to XXX (TV film)
The Perfect Pickup
2016 Below Her Mouth
Dark Harvest
Kidnapped in Romania
Smrt čeká
2015 I Do, I Do, I Do (TV film)
The Morning After the Night Before
The Unauthorized Full House Story (TV film)
2014 DrunksLikeUs
Hastings Street
Iron Shadows
2013 Cinemanovels
Dokonalá nedokonalost
The Mystery Cruise (TV film)
2012 Dubaï flamingo
2011 Nevinný (TV film)
2010 A Night for Dying Tigers
2008 Control Alt Delete
Kód smrti
2005 Le Passager
Obchod s bílým masem (TV film)
World of Trouble (TV film)
2003 Péčko pro začátečníky

TV seriály

2021 Debris (TV seriál)
2019 Lovci duchů (TV seriál)
Damaged Goods (S14E11)
2018 Seal Team 6 (TV seriál)
FUBAR (S02E07)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Temptation (S01E05)
The Ex (S01E02)
Pilot (S01E01)
2016 Zoo (TV seriál)
Papoušek (S02E10)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2005 Canadian Case Files (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky