foto

Andrea Štefančíková

  • nar. 2.7.1982 (37 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Promiseland
2017 From Straight A's to XXX (TV film)
The Perfect Pickup
2016 Below Her Mouth
Dark Harvest
Kidnapped in Romania
Smrt čeká
2015 I Do, I Do, I Do (TV film)
The Morning After the Night Before
The Unauthorized Full House Story (TV film)
2014 DrunksLikeUs
Hastings Street
Iron Shadows
2013 Cinemanovels
Dokonalá nedokonalost
The Mystery Cruise (TV film)
2012 Dubaï flamingo
2011 Nevinný (TV film)
2010 A Night for Dying Tigers
2008 Control Alt Delete
Kód smrti
2005 Le Passager
Obchod s bílým masem (TV film)
World of Trouble (TV film)
2003 Péčko pro začátečníky

TV seriály

2019 Lovci duchů (TV seriál)
Damaged Goods (S14E11)
2018 Seal Team 6 (TV seriál)
FUBAR (S02E07)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Temptation (S01E05)
The Ex (S01E02)
Pilot (S01E01)
2016 Zoo (TV seriál)
Papoušek (S02E10)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
2005 Canadian Case Files (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2003 Black Sash (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky