foto

Taťjana Rjabokon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2013 White Swan
2012 Kokoko
Šopping-tur
2010 Kraj

TV seriály

2017 Krylja Imperii (TV seriál)
2016 Konsultant (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sokrovišča (S15E38)
2013 PPS 2 (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
Pajacy (E03)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla 3 (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ubijstvo, kotorogo ně bylo (S07E06)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ženskije slezy (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace