foto

Taťjana Rjabokon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2013 White Swan
2012 Kokoko
Šopping-tur
2010 Kraj

TV seriály

2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Dno (E11)
Plameň (E09)
Slepyje (E06)
další epizody (4)
2016 Konsultant (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sokrovišča (S15E38)
2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
Pajacy (E03)
PPS (TV seriál)
Grabitěl (S02E25)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S03E05)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ubijstvo, kotorogo ně bylo (S07E06)
2003 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ženskije slezy (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky