foto

Satu Paavola

  • nar. 17.4.1970 (49 let)
    Nurmo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Supermorče
2013 Vše pro vlast
2012 Šopping-tur
2006 Miehen mitta (studentský film)
Rock'n Roll Never Dies
2003 Nousukausi
2002 Magiaa mahantäydeltä (divadelní záznam)
2000 Automat na lásku
Ilmalaiva Finlandia (TV film)

TV seriály

2019 Sorjonen (TV seriál)
Shakkitarina 2/2 (S03E10)
Ihmisen tahra (S03E01)
2018 Sorjonen (TV seriál)
Beze stínu (část druhá) (S02E10)
Beze stínu (část první) (S02E09)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Vážky (část druhá) (S01E05)
Vážky (část první) (S01E04)
Domeček pro panenky (část první) (S01E01)
Syke (TV seriál)
Vuoristotauti (S03E05)
Priorisointia (S03E04)
2015 Ismo (TV seriál)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Perhe (S02E03)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Pinja Ripusuo (E02)
Jari Wahlsten (E01)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuninkaan portti (S01E07)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2006 Einstein (TV pořad)
2005 Viihdevuodet (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky