foto

James Hutson

  • nar. 17.12.1970 (50 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 All-In Madonna
2017 Residue
2016 Candiland
Dark Harvest
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2002 Insomnie
2001 Replikant
2000 Falešná hra
G-Saviour (TV film)
Prostředníci
Red Deer
Ten, který přežil (TV film)
1999 Zrcadlový princ (TV film)
1996 Underworld

TV seriály

2013 Lovci duchů (TV seriál)
As Time Goes By (S08E12)
2003 Smallville (TV seriál)
Magnetismus (S03E07)
2002 Uneseni (TV seriál)
Zkouška ohněm (E04)
Noční přízraky (TV seriál)
Cargo / Switch (E12)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
Pilot (E01)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Dark Harvest

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Dark Harvest

Producentská filmografie

Filmy

2016 Dark Harvest

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky