foto

Philip Øgaard

  • nar. 6.4.1948 (70 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2018 Innan vintern kommer
2017 Hjemsøkt
2016 Gilberts grusomme hevn
Vítejte v Norsku!
2014 Boj sněžného pluhu s mafií
2013 Dohonit vítr
2012 Orheimové
2011 Någon annanstans i Sverige
Táta na týden
2010 Bezva chlap
Úplně obyčejný den v práci
2009 Na sever
2008 Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
2007 Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
Vzpoura v Kautokeinu
2006 Inga tårar
Středoškolský profesor Pedersen
2005 Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2004 Křižovatka
Min misunnelige frisør
2003 Hjemsøkt
Jonny Vang
Lille frk Norge
Møter uten kjærlighet
Povídky z kuchyně
2002 Ten z vedlejšího hrobu
2000 Aberdeen
1999 Fomlesen i kattepine
1998 1732 Høtten
En dag til i solen
Glasblåsarns barn
1995 Hører du ikke hva jeg sier!
Nula stupňů Kelvina
1994 Ti kniver i hjertet
1993 Høyere enn himmelen
Telegrafista
1992 Det perfekte mord
Giftige løgner
1991 Bílý medvědí král
1990 Døden på Oslo S
Smykketyven
Svampe
1989 En håndfull tid
1988 Hotel St. Pauli
Sweetwater
1986 Drømmeslottet
Sommerjubel
Stil
1985 Adjø solidaritet
Deilig er fjorden!
1983 Åpen framtid

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Okupace (TV seriál)
Leden (S02E06)
Prosinec (S02E05)
Listopad (S02E04)
2014 Viva Hate (TV seriál)
2009 Wallander (TV seriál)
Cellisten (S02E05)
Tjuven (S02E04)
1997 Hotel Oslo (TV seriál)

Dokumentární

2012 Když to praskne

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Døden på Oslo S

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace