foto

Bernard Menez

  • nar. 8.8.1944 (75 let)
    Mailly-le-Chateau, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Black Snake, la légende du serpent noir
À cause des filles ..?
2017 Loue-moi !
2016 Sélection officielle
2014 Libre et assoupi
2013 Le Quepa sur La Vilni !
Tonnerre
Un petit bout de France (TV film)
2011 Crimes en sourdine
Láska na tři roky
2010 Ensemble, nous allons vivre une très, très grande histoire d'amour...
2008 Belleville tour (TV film)
2005 Rekonstrukce
Travaux
2003 Chose publique, La (TV film)
France Boutique
Les Clefs de bagnole
Tvoje ruce na mé půlce
2002 Maintenant
2001 Bête de miséricorde, La
Rencontres de Joëlle, Les (TV film)
2000 Distracteur, Le
Les Autres Filles
1998 Solène change de tête
1996 Chienne de vie (TV film)
1990 Joséphine en tournée (TV film)
Voir l'éléphant
1988 Saisons du plaisir, Les
1986 Didi na plný plyn
Maine-Océan
1982 Bude to bolet
P'tites têtes, Les
1981 Chêne d'Allouville, Le
Promarněné šance
1979 Fabrique, un conte de Noël, La (TV film)
Frisée aux lardons, La
Le Temps des vacances
Plus heureux des trois, Le (TV film)
Tendrement vache
Čtyři na kanapi
1978 Ça fait tilt
1977 Appelez-moi docteur ou le médecin invisible (TV film)
Un oursin dans la poche
1976 Dracula a syn
Les Lolos de Lola
Nono Nénesse
Oublie-moi, Mandoline
Valentinova milostná výchova
1975 Akce Lady Marlène
Žádný problém
1974 Chaud lapin, Le
Tendre Dracula
Čtyři sluhové a kardinál
Čtyři sluhové a čtyři mušketýři
1973 Americká noc
Du côté d'Orouët
Pleure pas la bouche pleine
Velká žranice

TV seriály

2005 Village départ (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Cluedo (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
1988 Vivement lundi (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1980 Susi (TV seriál)
1969 Oiseaux rares, Les (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1982 P'tites têtes, Les

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1967 Monsieur Cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace