foto

Charles Berling

  • nar. 30.4.1958 (60 let)
    Saint-Mandé, Val-de-Marne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fleuve noir
Un beau voyou
2017 Marvin
2016 Elle
Le Correspondant
Marie Curie
Na stejné notě
2015 On voulait tout casser
Une nuit au Grévin (TV film) - vyp.
2014 Aféra Clearstream
2013 20 ans d´écart
2012 Drsná hra
Jméno
Nos retrouvailles (TV film)
Reste du monde, Le (TV film)
2011 Hotel Bejrút
Propriété interdite
2010 Insoupçonnable
Krach
2008 Abolition, L' (TV film)
Letní čas
Par suite d'un arrêt de travail...
2007 Les Murs porteurs
Notable donc coupable (TV film)
2006 Je pense à vous
Marie-Antoinette (TV film)
Muž jeho života
2005 Grabuge!
La Maison de Nina
Permis d'aimer (TV film)
Un fil à la patte
Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka
2004 Tajní agenti
2003 Lásko moje, kde jsi?
Otec a synové
Soleil assassiné, Le
2002 Cravate club
Demonlover
Filles perdues, cheveux gras
Jean Moulin (TV film)
2001 Comment j'ai tué mon père
Fils de zup
Tři muži v Bretani
Un jeu d'enfants
Âmes fortes, Les
2000 Komedie nevinnosti
Místa zločinu
Sentimentální osudy
Stardom
V zajetí chuti
1999 Fait d'hiver
Un pont entre deux rives
1998 Ennui, L'
Inconnu de Strasbourg, L'
Une femme à suivre (TV film)
Všichni, kdo mě mají rádi, pojedou vlakem
1997 Berlin Niagara
Les palmes de M. Schutz
Nettoyage à sec
1996 Cesta k lásce
Nevinné krutosti
1995 Jules et Jim (TV film)
Nelly a pan Arnaud
Pullman paradis
Âge des possibles, L'
1994 Consentement mutuel
Dernier stade
Petits arrangements avec les morts
Un dimanche à Paris
1993 Couples et amants
Just Friends
1992 Salt on Our Skin
1990 Monstre aimé (TV film)
Sniper (TV film)
1982 Meurtres à domicile

TV seriály

2016 Mráz (TV seriál)
Trepalium (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2005 Dalida (TV seriál)
Inséparables (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Myster Mocky présente (TV seriál)
1989 Condorcet (TV seriál)
Laura und Luis (TV seriál)
1988 Nouveaux chevaliers du ciel, Les (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vertige d'une rencontre
Záhada letu Bílého ptáka (TV film)
2009 En terre étrangère
2005 Putování tučňáků
Sylvie Vartan, au rythme du coeur (TV film)
2003 Odysea - Putování člověka (TV film)
Profession: acteur (TV film)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)

TV pořady

2012 Le grand show (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
La traversée du miroir (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
Un jour, un destin (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace