foto

Světlana Sokolova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Šopping-tur

TV seriály

2017 Ženiť nělzja pomilovať (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2012 Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Gončije po krovavomu sledu (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace