foto

Oskari Katajisto

  • nar. 21.2.1966 (53 let)
    Seinäjoki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nuotin vierestä
2014 Na temných stezkách
2009 Nurmoo - Huuto lakeudelta
2005 Puhdas päämäärä (TV film)
2004 Miehen sydän (TV film)
Onnellisten laiva (TV film)
2003 Tähtikeinu (TV film)
2002 Pelistä pois (studentský film)
2001 Nolla astetta (studentský film)
1998 Aktin ylistys (koncert)
Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1996 Saattajat (studentský film)
Yöjuna
1994 Anita
Kesäyön unelma (TV film)
Tuomas Murasen rikos (TV film)
1993 Matokuningas
1987 Lain ulkopuolella

TV seriály

2016 Roba (TV seriál)
Tyttöjen ilta (S03E01)
2014 Syke (TV seriál)
Leikin loppu (S01E02)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Irtiotto (E12)
Sukulaissuhteita (E11)
Tyhjiössä (E10)
další epizody (10)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Salainen agentti (S01E01)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Vägsjälar (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1995 Huijarinainen (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
Häkkilinnut (TV seriál)

Dokumentární

2013 Totuus rakkaudesta (TV seriál)
2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)

Host

TV pořady

2012 Mitä tuli tehtyä (TV pořad)
2010 Hiphop Hamlet (TV pořad)
Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2007 Elämä pelissä (TV pořad)
2005 Assari (TV pořad)
2004 Evvk (TV pořad)
Liemessä (TV pořad)
Noriko Show (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 Haluatko filmitähdeksi? (TV pořad)
Jaajon jacuzzi (TV pořad)
Umpimähkä (TV pořad)
Voimala (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky