foto

Juan José Campanella

  • nar. 19.7.1959 (59 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Hurá na fotbal
2009 Tajemství jejich očí
2004 Měsíc z Avellanedy
2001 Syn nevěsty
1999 Mismo amor, la misma lluvia, El
1997 Dráždivé intriky
1996 Příběhy ze života: Někdo musel být Benny (TV film)
1995 Stand Up (TV film)
1994 More Than Friends: The Coming Out of Heidi Leiter (TV film)
Příběhy ze života: Když je pokušení silnější než Bůh: Příběh Calvina Mirea (TV film)
1993 Příběhy ze života: Neviditelné jizvy: Příběh Katie Koestnerové (TV film)
Příběhy ze života: Vražedná opilost: Příběh Kevina Tunella
1992 Příběhy ze života: Zbytečná smrt: Příběh Becky Bellové (TV film)
1991 Boy Who Cried Bitch, The

TV seriály

2017 Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Good Intentions (S02E08)
Panopticon (S02E04)
další epizody (6)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
So It Goes (S04E01)
2016 Colony (TV seriál)
98 Seconds (S01E03)
A Brave New World (S01E02)
Pilot (S01E01)
2015 Entre caníbales (TV seriál)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
SETI (S02E01)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
FUD (S01E02)
I/O (S01E01)
2011 Hombre de tu vida, El (TV seriál)
2010 Dr. House (TV seriál)
Volba (S06E19)
Rytířův pád (S06E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
P.C. (S11E13)
2009 Dr. House (TV seriál)
Čiči čiči (S05E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Liberties (S10E21)
2007 Dr. House (TV seriál)
Do posledního dechu (S04E06)
Jeden den, jeden pokoj (S03E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fight (S09E08)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Jack poznává Dennise (S01E06)
Vientos de agua (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vzpomínky (S08E03)
Tlustý (S07E20)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noc (S06E20)
Vztek (S06E17)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Hlava (S05E25)
Bez bolesti (S05E22)
2003 Dragnet (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fallacy (S04E21)
Risk (S04E12)
Damaged (S04E11)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Innocent (S02E07)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlovolnost (S02E06)
Fantom (S01E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vulnerable (S04E03)
Spravedlnost (S03E19)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dědictví (S03E08)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Baby Killer (S02E05)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)

Dokumentární

1982 Victoria 392

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Tajemství jejich očí - původní scénář
2013 Hurá na fotbal
2009 Tajemství jejich očí
2004 Měsíc z Avellanedy
2001 Syn nevěsty
1999 Mismo amor, la misma lluvia, El
1997 Dráždivé intriky

TV seriály

2015 Entre caníbales (TV seriál)
2011 Hombre de tu vida, El (TV seriál)
2006 Vientos de agua (TV seriál)
2001 Culpables (TV seriál)

Dokumentární

1982 Victoria 392

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lekce malování
2001 Syn nevěsty

TV seriály

2011 Un año para recordar (TV seriál)

Dokumentární

1982 Victoria 392

Producentská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace