foto

Dominika Markuszewska

  • nar. 10.2.1981 (39 let)
    Rypin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Místnost sebevrahů
2007 Mateusz
2005 Kavárna na rozcestí

TV seriály

2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Szkoła strachu (S10E09)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S05E03)
Episode 2 (S05E02)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S05E03)
Episode 2 (S05E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
Episode 1 (S04E01)
další epizody (5)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (7)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (8)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky