foto

Susa Saukko

  • nar. 2.2.1976 (43 let)
    Lahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jussi Vares: Smrt panen
2008 Kolmistaan
Sobík Niko
2007 Muisti

TV seriály

2011 Erikoispartio (TV seriál)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace