foto

Christian Sandström

  • nar. 29.10.1972 (45 let)
    Vaasa, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tom of Finland
2014 Gentlemen
2011 Kam jsme kdysi šli
Risto
2010 Sanansaattaja
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Král telenovely
2004 Za nepřátelskou linií
2003 Sibelius
2002 Kahlekuningas
1997 Kaken pesula

TV seriály

2011 Risto (TV seriál)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Pelko (S02E02)
2009 Pirunpelto (TV seriál)
Kovan aamun päivä (S01E01)
2008 Joku kaltaiseni (TV seriál)
2007 Pelkkää lihaa (TV seriál)
Iron Dragön (E01)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
Vaarallista kokea (TV seriál)

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1994 Småstadberättelser (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)
Tuttu juttu (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Rivaler i kärlek

Dokumentární

2003 Fribby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace