foto

Ella Scott Lynch

  • nar. 27.9.1982 (37 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Enter The Wild
Pimped
2016 Brock (TV film)
2012 Redd Inc.
2008 Emerald Falls (TV film)
Monkey Puzzle
2006 Emulsion
Ticho (TV film)
Šarlotina pavučinka
1996 Záře
1991 Mlčení jehňátek

TV seriály

2018 Underbelly Files: Chopper (TV seriál)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Spirála (S06E12)
2014 Janet Kingová (TV seriál)
Love Child (TV seriál)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Serangoon Road (TV seriál)
2012 Ostré jako břitva (TV seriál)
Strike Force Tuno (S05E08)
Bang, Bang, Kill, Kill (S05E07)
Road to Nowhere (S05E06)
další epizody (8)
2011 Crownies (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (22)
2007 City Homicide (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky