foto

Gunnar Öhlund

  • nar. 8.12.1918
    Falun, Kopparbergs län, Švédsko
  • zem. 6.2.1999 (80 let)
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ögat
1993 Glädjekällan
1989 Maskrosbarn (TV film)
Sounds of Silence
1981 Två slår den tredje (TV film)
1980 Den enes död
1975 Stumpen (TV film)
1968 Något att tala om i framtiden (TV film)
1963 Barnvagnen
1957 Prästen i Uddarbo
1954 Seger i mörker
1952 Hård klang
1947 Försummad av sin fru
1946 Barbacka
Det är min modell
Medan porten var stängd

TV seriály

1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1970 Frida och hennes vän (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky