foto

Michael McManus

  • nar. 15.4.1962 (57 let)
    Londýn, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Blissestraße
2003 Harlequin 8 - Nezapomenutelná láska (TV film)
1998 Samotáři v New Yorku
1994 Paint Cans
1993 Rodinné fotografie (TV film)
1992 Zvuk a ticho (TV film)
1991 Acting Sheriff (TV film)
1990 Inside Stories (TV film)
1989 Vedlejší role

TV seriály

2002 Lexx (TV seriál)
Yo Way Yo (S04E24)
Lyekka vs. Japan (S04E23)
Trip (S04E22)
další epizody (14)
2001 Lexx (TV seriál)
Magic Baby (S04E10)
Fluff Daddy (S04E09)
Vlad (S04E08)
další epizody (10)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Heaven and Hell (S03E13)
The Beach (S03E12)
Girltown (S03E11)
další epizody (13)
1999 Lexx (TV seriál)
End of the Universe (S02E20)
Brizon (S02E19)
Brigadoom (S02E18)
další epizody (17)
1998 Lexx (TV seriál)
Lyekka (S02E03)
Terminal (S02E02)
Mantrid (S02E01)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)
1987 Plný dům (TV seriál)
Významných 30 (S01E11)

Dokumentární

1988 Squamish Five, The (TV film)
The Killing Ground (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace