foto

Leonid Mozgovoj

  • nar. 17.4.1941 (77 let)
    Tula, Tulská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Metěl
Pitěr. Leto. Ljubov
Rasputin
Rol
2011 Raspoutine (TV film)
2009 Gogol. Bližajšij
2007 O Malence
Raja 1918
2006 Gadkie lebedi
2005 Harpastum
2002 Ruská archa
2001 Býk
2000 Text ili apologija kommentarija
1999 Moloch
1992 Kámen

TV seriály

2014 Grigorij R. (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)

Dokumentární

2003 In One Breath: Alexander Sokurov's Russian Ark

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace