foto

Ilkka Merivaara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Las nueve vidas
1994 Kake 40 v. (TV film)
Marskin poika (TV film)
Pieniä valheita (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)
1988 Lauran huone (studentský film)
1987 Toukokuun yön tarinoita (TV film)
1985 Nyt vapaa (studentský film)

TV seriály

2011 Maailmanparantaja (TV seriál)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pump pump (E08)
2006 Presidentit (TV seriál)
Elinikäinen presidentti (E08)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (6)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1993 Pimennys (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1990 Ritari Yrjö (TV seriál)

Dokumentární

1999 Patriootin kuolema (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace