foto

Velibor Topic

  • nar. 1970
    Mostar, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cirku Fluturues
2018 Dead in a Week (Or Your Money Back)
Mission: Impossible - Fallout
The Witness
2017 Mrtve ribe
2016 Zrádce mezi námi
2015 Nic mě nezastaví
The Healer
2014 Flim: The Movie
Kingsman: Tajná služba
Mea Culpa
2013 Convenience
Konzultant
Outpost: Rise of the Spetsnaz
2012 Berlin Job
Děti Sarajeva
2011 Auta 2
2010 Londýnský gangster
Robin Hood
2009 Góóól! III.
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2007 Jedno s druhým
The Englishman
Živí a mrtví
2006 Dveře dokořán
Zástupce velitele
2005 Království nebeské
2004 Cargo
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
Červená siréna
2001 Bodywork
2000 Děti železnice (TV film)
Podfu(c)k
1997 Police 2020
Svatý

TV seriály

2020 Zdravotní policie (TV seriál)
Dvojka až devítky, dvojitý tah (E05)
Vzhůru (E01)
2017 Čista ljubav (TV seriál)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Lost and Found (S03E07)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Na konec světa (S02E04)
Putování zatracenců (S02E03)
Krev na rukou (S02E01)
2013 Ambassadors (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
2000 Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Inspektor Taggart (TV seriál)
Matrjoška (S13E03)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky