foto

Angelo Aybar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ultravokal
2012 Kapitál
2010 Limit
2009 Quand la ville mord (TV film)
2008 8th Wonderland
Veřejný nepřítel č. 1
2005 Quartier V.I.P.
2000 Passionnément
1996 Éleve, L'

TV seriály

2015 Au service de la France (TV seriál)
Mission Monôme (S01E08)
2010 Interpol (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2009 Paris 16ème (TV seriál)
2007 Un flic (TV seriál)
2003 Frank Riva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace