foto

Jonathan Silverman

  • nar. 5.8.1966 (53 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pony with a Broken Wing
2018 Andover
Frank and Ava
2017 An American Dog Story
Robo-Dog: Airborne
2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
Snatched
2015 A Christmas Eve Miracle
Baby, Baby, Baby
2014 A Magic Christmas
Beethoven: Pirátský poklad
Opposite Sex
Pařba všech pařeb: Poslední kocovina
2013 Another Dirty Movie
Crawlspace
G.B.F.
Self Storage
2011 Conception
Inkubus
2010 Divoká cesta (TV film)
Swinging with the Finkels
2009 Married Not Dead (TV film)
2008 Beethoven: Velký trhák
2007 Jekyll
2006 Coffee Date
Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
Jam
Laura Smiles
Shoot
2005 The Life Coach
2004 DeMarco Affairs (TV film)
Pryor Offenses (TV film)
The Cookout
2003 Crazy Love (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
2002 Bobbie's Girl (TV film)
2001 It Is What It Is
Lip Service
Ranaři
The Medicine Show
Tři staré grácie (TV film)
2000 Dirk and Betty
Good as Gold (TV film)
Men Named Milo, Women Named Greta
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Blázinec (TV film)
1998 12 Bucks
Border to Border
Denial
Nevinný flirt
Správná dvojka II
Vyšetřovatelé (TV film)
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1995 French Exit
Kecy o ženskejch
Skica smrti 2 (TV film)
1994 Couples (TV film)
Malá velká liga
Tetovaná Tereza
1993 12:01 (TV film)
Pitch, The
Víkend u Bernieho II
1992 Broadway Bound (TV film)
Little Sister
Navzdory pravidlům
Otec, syn a milenka (TV film)
Smrt jí sluší
1991 Age Isn't Everything
Causa Wardových
1989 Murder Story
Traveling Man (TV film)
Víkend u Bernieho
1988 Caddyshack II
Návrat do rodného města
1986 Brighton Beach Memoirs
1985 Holky se chtějí bavit taky
Životní šance (TV film)

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
Mandžuský kandidát (S02E09)
Otevřete oči (S02E08)
Nedělitelný (S02E04)
další epizody (4)
Skandál (TV seriál)
Army of One (S07E11)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Blistering Heat & Brotherly Love (S02E22)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Znovu po smrti (S08E19)
2015 To je tvoje máma? (TV seriál)
Život je boj (TV seriál)
Reduced to Eating Boiled Magazines and Book Paste (S03E06)
Please Partake of a Memorial Orange (S03E05)
Am I Still Me? (S03E04)
další epizody (5)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverzní komika (S15E15)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Pád jedné legendy (E05)
Kdo teď lituje? (E03)
další epizody (5)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Skrytá hrozba (S03E05)
2010 Médium (TV seriál)
Sal (S06E19)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Pravdivější lži (S03E14)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Nový začátek (S05E03)
2007 Head Case (TV seriál)
In Case of Emergency (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pod vlivem (S03E03)
2003 Free for All (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Narodil se kluk (S01E23)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)

Dokumentární

2014 Go Deep Inside the Hungover Games

Režijní filmografie

Filmy

2014 Opposite Sex
2013 Another Dirty Movie

TV seriály

2015 To je tvoje máma? (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Andover

Host

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky