foto

Jonathan Silverman

  • nar. 5.8.1966 (52 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Andover
Frank and Ava
2017 An American Dog Story
Robo-Dog: Airborne
2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
Snatched
2015 Baby, Baby, Baby
Christmas Eve Miracle, A
2014 A Magic Christmas
Beethoven's Treasure
Opposite Sex
Pařba všech pařeb: Poslední kocovina
2013 Another Dirty Movie
Crawlspace
G.B.F.
Self Storage
2011 Conception
Inkubus
2010 Divoká cesta (TV film)
Swinging with the Finkels
2009 Married Not Dead (TV film)
2008 Beethoven: Velký trhák
2007 Jekyll
2006 Coffee Date
Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
Jam
Laura Smiles
Shoot
2005 The Life Coach
2004 DeMarco Affairs (TV film)
Pryor Offenses (TV film)
The Cookout
2003 Crazy Love (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
2002 Bobbie's Girl (TV film)
2001 It Is What It Is
Lip Service
Ranaři
The Medicine Show
Tři staré grácie (TV film)
2000 Dirk and Betty
Good as Gold (TV film)
Men Named Milo, Women Named Greta
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Blázinec (TV film)
1998 12 Bucks
Border to Border
Denial
Nevinný flirt
Správná dvojka II
Vyšetřovatelé (TV film)
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1995 French Exit
Kecy o ženskejch
Skica smrti 2 (TV film)
1994 Couples (TV film)
Malá velká liga
Tetovaná Tereza
1993 12:01 (TV film)
Pitch, The
Víkend u Bernieho II
1992 Broadway Bound (TV film)
Little Sister
Navzdory pravidlům
Otec, syn a milenka (TV film)
Smrt jí sluší
1991 Age Isn't Everything
Causa Wardových
1989 Murder Story
Traveling Man (TV film)
Víkend u Bernieho
1988 Caddyshack II
Návrat do rodného města
1986 Brighton Beach Memoirs
1985 Holky se chtějí bavit taky
Životní šance (TV film)

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
The Manchurian Candidate (S02E09)
Abre Sus Ojos (S02E08)
Indivisible (S02E04)
další epizody (4)
Skandál (TV seriál)
Army of One (S07E11)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Znovu po smrti (S08E19)
2015 To je tvoje máma? (TV seriál)
2014 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverzní komika (S15E15)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Family Ties (E10)
The Legend and the Fall (E05)
Who's Sorry Now? (E03)
další epizody (5)
2010 Médium (TV seriál)
Sal (S06E19)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Nový začátek (S05E03)
2007 Head Case (TV seriál)
In Case of Emergency (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pod vlivem (S03E03)
2003 Free for All (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Narodil se kluk (S01E23)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)

Dokumentární

2014 Go Deep Inside the Hungover Games

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Opposite Sex
2013 Another Dirty Movie

TV seriály

2015 To je tvoje máma? (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Andover

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace