foto

Christine Delaroche

  • nar. 24.5.1944 (75 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zločin v ráji
1989 Komedie lásky
1969 Les Parisiennes de Kiraz (TV film)
1967 Arnaud, Les
1966 L'espion
Un monde nouveau
1965 Misère et la gloire, La (TV film)

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1984 Billet doux (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky