foto

Piotr Zelt

  • nar. 10.12.1968 (51 let)
    Lodž, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ostatni klaps
2012 Komisař Blonďák
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
2003 Show
2002 Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
2000 Moja Angelika
1999 Kiler a ten druhý
1998 Taekwondo
1997 Kiler
1996 Kratka
Wirus
Šamanka
1995 Dama kameliowa (TV film)
Tatínek
1994 Polska śmierć
Tři barvy: Bílá
1993 Czlowiek z...

TV seriály

2019 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Niespodziewana odsiecz (S04E09)
Porachunki (S04E07)
Zbrodnia i kara (S04E05)
další epizody (7)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Rodzinne kłopoty (S03E08)
další epizody (6)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przypadkowa druhna (S17E11)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Uparty jak prawnik (S01E10)
Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wielki film (E13)
Mąż (E12)
Coming Out (E09)
další epizody (10)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybuch (S10E01)
2012 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (13)
2011 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (25)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (9)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2008 Agentki (TV seriál)
Pogromcy duchów czyli Kazamaty (E04)
Na kocią łapę (TV seriál)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Piłkarski trójkąt (E10)
Prawo miasta (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ścinki 3 (E42)
Nowe pokolenie (E41)
Gwiazdy telewizji - część 2 (E40)
další epizody (39)
Miasteczko (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Szczęśliwy dzień (E40)
Cudotwórcy (E39)
další epizody (32)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)
Nowy komendant (E01)
Z pianką czy bez (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky