foto

Piotr Zelt

  • nar. 10.12.1968 (50 let)
    Lodž, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ostatni klaps
2012 Komisař Blonďák
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
2003 Show
2002 Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
2000 Moja Angelika
1999 Kiler a ten druhý
1998 Taekwondo
1997 Kiler
1996 Kratka
Wirus
Šamanka
1995 Dama kameliowa (TV film)
Tato
1994 Polska śmierć
Tři barvy: Bílá
1993 Czlowiek z...

TV seriály

2015 Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Z pianką czy bez (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace