foto

Wojciech Cygan

  • nar. 3.11.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Atlas
2002 Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
2000 Sezon na leszcza
1987 Pierscien i róza

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 2 (E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Bez wyjścia (S21E01)
2018 Oko za oko (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Druga szansa (TV seriál)
Nie jesteś sama (S05E06)
Na sygnale (TV seriál)
Polowanie na małpy (S06E19)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Łopianowo (S20E12)
Hipisi (S19E01)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Poběhlice (E02)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty saganek (S13E12)
Stan zagrożenia (S13E10)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślady przeszłości (S12E01)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rodzinne więzi (S06E10)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky