foto

Jacques Sereys

  • nar. 2.6.1928 (91 let)
    Saint-Maurice, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bratr a sestra (TV film)
2008 Disco
2007 Nultá hodina
2003 Chouchou - miláček Paříže
2002 Chanson du maçon, La (TV film)
Ruy Blas (TV film)
1997 Comme des rois
Hrbáč
1996 Notre homme (TV film)
1995 Husar na střeše
1994 Serva amorosa, La
1993 Boeuf clandestin, Le (TV film)
1992 Vie de Galilée, La (TV film)
Élixir d'amour, L' (TV film)
1991 Operace Corned Beef
The Gravy Train Goes East (TV film)
1990 Bál guvernéra
Lacenaire
1988 La petite amie
1986 Tříkrálový koláč
1984 Rozmar
Tartuffe
Zúčtování
1982 Locandiera, La (TV film)
1981 Bourgeois gentilhomme, Le (TV film)
1980 La folle de Chaillot (TV film)
T'inquiète pas, ça se soigne
1979 I jako Ikarus
Mors aux dents, Le
1978 Docela obyčejný příběh
État sauvage, L'
1977 Gang
1976 Désiré (TV film)
Folle de Chaillot, La (TV film)
1975 Sara (TV film)
1971 Šelest na srdci
1970 Stagione all'inferno, Una
1968 Šamáda
1963 Bludička
1961 Les démons de minuit
1960 Méprise, La (TV film)

TV seriály

2004 Montanové (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 C'est quoi ce petit boulot? (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
1987 Passions de Céline, Les (TV seriál)
1985 Černá ovce (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1976 Adios (TV seriál)
1972 Thibault, Les (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky