foto

Łukasz Garlicki

  • nar. 5.8.1977 (43 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Piłsudski
2014 Dzień dobry, kocham cię!
Facet (nie)potrzebny od zaraz
2011 Polské velikonoce
Varšavská bitva 1920
2010 Krzysztof (TV film)
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
Within the Whirlwind
2006 Rzeźnia numer 1
2005 Fyra veckor i juni
2003 Warszawa
2002 Sfora: Bez litości
2001 Bellissima (TV film)
Reich
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1998 Syzyfowe prace

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (4)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (29)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2018 Korona królów (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wyzwolenie Łazarza (S19E09)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Dziedzictwo (E06)
Warunek zmartwychwstania (E05)
Niezłomny (E04)
další epizody (6)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Festyn (S09E03)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sekrety klasztoru (S02E15)
2008 BrzydUla (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (8)
Pitbull (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
Kryminalni (TV seriál)
Serce pisarza (S07E06)
2006 Będziesz moja (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)
2002 Sfora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky