foto

Bartosz Porczyk

  • nar. 6.11.1980 (39 let)
    Tomaszów Mazowiecki, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mayday
2019 My Name Is Sara
2018 Planeta singli 2
Zábava, zábava
2017 Volta
2016 Zákal
2015 Chemo
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Město 44
Warsaw by Night
2013 Ambassada
2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
2011 Místnost sebevrahů
Och, Karol 2

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Wracaj, gdzie jesteś? (S04E12)
Lepiej już było (S04E11)
Ukryte (S04E10)
další epizody (5)
2018 Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
Bez strachu (S05E08)
další epizody (8)
2014 Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Magiczne zwierciadło (S12E02)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 6 (S05E06)
2012 Galeria (TV seriál)
Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 22 (S01E22)
Episode 17 (S01E17)
2011 Rezydencja (TV seriál)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 1 (E01)
Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Mocne papiery (S02E05)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky