foto

Marcel Sabat

  • nar. 14.7.1989 (31 let)
    Kielce, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tenet
The Windermere Children
2019 Above Us Only Sky
Černý Mercedes
2018 Kamerdyner
Serce nie sługa
2017 Wyklęty
2016 Za modrými dveřmi
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Kameny na pevnost
2013 Nekonečně
2010 Jutro kiedy spisz

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Ślad (TV seriál)
Episode 55 (S02E55)
Episode 53 (S02E53)
Episode 52 (S02E52)
další epizody (20)
2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S11E03)
Episode 2 (S11E02)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
W pogoni za wiecznym życiem (S09E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pożegnanie (S18E03)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Trzecie jest przerażenie (E11)
Samobójstwo synchroniczne (E10)
další epizody (12)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Odwrót (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky