foto

Edmond Ardisson

  • nar. 23.10.1904
    Marseille, Francie
  • zem. 30.11.1983 (79 let)
    Jouarre, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Épreuve, L' (TV film)
1979 Le Loup-Cervier (TV film)
1978 Barikáda úsvitu
1975 Láska a smrt
1972 Doživotní důchod
Trop jolies pour ętre honnętes
1970 Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
Těžké loučení
1968 Muž v buicku
1967 Un homme de trop
1966 La Morale de l'histoire (TV film)
Peníze a život
Zahradník z Argenteuil
1963 La Cuisine au beurre
La caméra explore le temps: La vérité sur l'affaire du courrier de Lyon (TV film)
Siegfried (TV film)
1962 Adieu Philippine
Jusqu'au bout du monde
Ďábel a desatero
1960 Bouche cousue
Cocagne
Honneurs de la guerre, Les
Nábřeží úsvitu
Recours en grâce
1959 Arrêtez le massacre
1958 Bídníci
P... sentimentale, La
À pied, à cheval et en sputnik
1957 Případ doktora Laurenta
Suspects, Les
À pied, à cheval et en voiture
1956 C'est arrivé à Aden
Coup dur chez les mous
Des gens sans importance
Honoré de Marseille
Je reviendrai à Kandara
Marie-Antoinette reine de France
Otec, matka, moje žena a já
1955 Chiffonniers d'Emmaüs, Les
Dossier noir, Le
La Madelon
Le Port du désir
Pas de souris dans le business
Printemps, l'automne et l'amour, Le
1954 Ali - Baba a 40 loupežníků
Beránek s pěti nohama
Escalier de service
Pařížské předměstí
1953 Envers du paradis, L'
Une fille dans le soleil
Čin lásky
1952 Allô... je t'aime
Le Boulanger de Valorgue
Maison dans la dune, La
Manon des sources
The Green Glove
Všichni jsme vrahové
1951 Le Plus joli péché du monde
Sous le ciel de Paris
Table-aux-Crevés, La
Zázraky se dějí jen jednou
1950 Belle que voilà, La
Die Dritte von rechts
Gunman in the Streets
Předehra ke slávě
Traqué, Le
Édouard et Caroline
1949 Je n'aime que toi
Manon
Millionnaires d'un jour
Škola nezbedníků
1948 Croisière pour l'inconnu
Secret de Monte-Cristo, Le
Sombre dimanche
1947 Dernier refuge
La Télévision, oeil de demain
1940 Héritier des Mondésir, L'
1939 Quartier latin
1938 Marseillaisa
Poplach ve Středomoří

TV seriály

1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1975 Chasse aux hommes, La (TV seriál)
Paul Gauguin (TV seriál)
1974 Des lauriers pour Lila (TV seriál)
1972 Demoiselle d'Avignon, La (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1969 Jacquou le croquant (TV seriál)
Petit monde de Marie-Plaisance, Le (TV seriál)
1968 Secrets de la mer rouge, Les (TV seriál)
1967 Lagardère (TV seriál)
1965 22 avenue de la Victoire (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace